Beelden

In dit hoofdstuk vertel ik over de beelden (waar ik nog aan werk (gewerkt heb)) en wat ik momenteel doe.

Het varieërt van boetseren,wat ik dikwijls vooraf doe om een model te hebben en vervolgens te kappen,en kappen in diverse steensoorten van zacht tot zeer hard tot frame's in betonstaal te lassen welke moeten dienen om steun te geven aan een Aluminiumbeton beeld wat na coating en behandelingen een bronsuitsraling zou moeten krijgen of juist ruw gelaten moet worden dit is dus in een experimenteel stadium maar tevredenstellend.

Ook maak ik miniatuurs om als het(naar ik meen)mooi uitstraalt er een heus beeld van te maken op formaat momenteel ben ik bezig vormen te zoeken die meer tordering hebben dan natuurlijk mogelijk is en toch prettig is om naar te kijken wat spanning in het beeld brengt wat je dwingt om er naar te kijken omdat het vragen oproept,laat je verrassen.

In deze winter ben ik bezig met mniatuurhangers van heus steen (sieraden).2010-2011

Onlangs heb ik in de tuin van Bert en Griet (uit voerendaal) een Expositie gehouden zij hebben hun tuin Op Altweerterheide dit is in Weert ten zuidoosten van het Bungalow park een tuin van weliswaar 1 HA. Plaats en hoekjes te over om dit te realiseren, het was een aparte ervaring en relatief gezien een succes, ik zeg relatief omdat het geweldig slecht weer was en toch nog 71 personen gekomen zijn Dus succes. 

doordat enkele stenen te veel gebroken zijn heb ik stenen even aan de kant gelegd en ben met Beton aan de gang ik heb enkele beelden in de tuin van truus gezet, niet onaardig !

Even naar Frankrijk (jun-aug-sept 2011) Doei! 

Er is veel gebeurd dus er kwam weinig van beeldhouwen ik heb wel veel geschilderd dit was voor souvenirs in frankrijk want daar waren ze wild op het hele dorp hangt er vol van. 

Het huis aldaar hebben we verkocht en nu hebben we een grote boerderij gekocht waar alles naar onze wens zal worden dus wacht even af zou ik zeggen.

Gus Grtn.